Uitleg Logo's

Vanaf v2.5.0 is het mogelijk voor ALLE clubs om de logos te tonen op hun website. Voorheen konden alleen voetbalclubs dit via een bepaalde koppeling vanuit Sportlink. Helaas heeft deze ontwikkelaar dezelfde functie voor de andere sporten niet beschikbaar gemaakt.

Vanaf de nieuwste versie (v2.5.0) van Sportlinkpress beschikt de plugin zelf over een eigen database van clublogo’s voor de volgende sporten: korfbal, honkbal / softbal, hanbal, basketball en waterpolo. Door deze toevoeging is het dus mogelijk om op een eenvoudige manier automatisch logo’s in te laden van de clubs waar jullie tegen spelen. De logo’s zijn direct beschikbaar op alle widgets waar dit voorheen alleen voor voetbal het geval was.

Help ons met het vullen van de logo database.
Hoe? Lees hieronder verder!

Hoe toon ik de logo's?

Er zijn een aantal dingen die je moet doen om de logo’s te tonen in de weergaves van de plugin:

  1. Zorg ervoor dat je minimaal v2.5.0 van de plugin geïnstalleerd hebt;
  2. Kies onder de plugin instellingen de juiste sport (dit is van belang voor de juiste connectie naar de juiste logo’s);
  3. Update de widgets waarin je logo’s wilt laten zien. Meestal gaat het om de parameter logo=yes. In het geval van de stand in de [sp_team] widget gaat het om logostand=yes.

Vullen logo database

Het vullen van de logo database is een behoorlijke kluif. Voor korfbal zijn er bijvoorbeeld alleen al meer dan 450 verenigingen in Nederland. Vandaar dat we vragen naar de medewerking van de clubs of ontwikkelaars die de websites maken. Hieronder staat een link naar een bestand waarin een lijst bijgehouden kan worden van alle clubs in een bepaalde sport. Vraag toegang tot het bestand en help ons met het vullen van de logo database.

Nieuwe logo’s kunnen worden toegevoegd en deze zullen z.s.m. toegevoegd worden aan de database. Zo kan iedereen gebruikmaken van deze toffe feature!