Teamindeling

Hieronder uitleg en een voorbeeld van hoe de team indeling eruit kan zien met onze shortcode.
Om een team indeling op je website te tonen dien je een van de shortcodes hieronder te gebruiken.

Onder de team indeling vallen 2 onderdelen:

  • [sp_team_trainers]
  • [sp_team_spelers]

Deze zijn apart van elkaar te gebruiken, maar staan samen sterk als combinatie op een teampagina samen met de team module. Het is aan jou om te bepalen of je ze wel of niet combineert.

Demo: Trainers

Vanwege privacy redenen kunnen we helaas geen trainers in een live demo zetten. Wel kunnen we een voorbeeld afbeelding laten zien waarin de namen van de personen onherkenbaar zijn gemaakt.

Demo: Spelers

Vanwege privacy redenen kunnen we helaas geen spelers namen in een live demo zetten. Wel kunnen we een voorbeeld afbeelding laten zien waarin de namen van de personen onherkenbaar zijn gemaakt.

*Deze shortcode haalt de namen van de spelers op en zet deze achter elkaar. Deze shortcode zou bijv. gebruikt kunnen worden onder een teamfoto. Spelers die de status “Afgeschermd” hebben worden opgeteld en als één vermeld met het aantal erachter.

Beschikbare parameters

Hieronder staan de verschillende parameters die je kunt toevoegen aan een shortcode. De parameters staan direct achter de pijl, de standaard waarde staat daarachter en tot slot staat een uitleg van de overige opties die je hebt.

Exclusief voor [sp_team_spelers]